НОРМИ ВИТРАТИ НАСІННЯ ПРИ ПОСІВІ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР

Сад і город (енциклопедія)

ДОДАТОК

НОРМИ ВИТРАТИ НАСІННЯ ПРИ ПОСІВІ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР

Норми посіву подаються з розрахунку на 10 м2. При цьому потрібно враховувати, що ділянка площею 10×10 м, тобто 100 м2, становить одну сотку:

– боби 250-300 г

– горох 160-240г

– кабачки 2-2,5 г

– капуста білокачанна 0,2г капуста білокачанна

– капуста білокачанна

(для розсади) 0,5 г

– кукурудза цукрова 14-24 г

– цибуля-сівок (чорнушка) 40-80 г

– цибуля ріпчаста (чорнушка) 6-10 г

– цибуля-сівок на ріпку 400-600 г

(при

розмірі цибулин сівка 10-15 мм)

– цибуля-сівок на ріпку 600-1000 г

(при розмірі цибулин сівка 15-22 мм)

– цибуля-сівок на ріпку 1000-1400 г

(при розмірі цибулин сівка 22-30 мм)

– цибуля-порей 6-8 г

– цибуля-батун 10-30 г

– морква 4-6 г

– огірки 6-10 г

– патисони 3-5 г

– перець солодкий (для розсади) 1 г

– редис 15-20г

– редька 5-6 г

– ріпа 1-2 г

– помідори 0,3-0,5 г

– буряк 8-10 г

– гарбуз 1,8-4 г

– квасоля 80-120 г

– часник 1000-2500 г

– пастернак 5-6 г

– петрушка 4-5 г

– кріп (для зеленої маси) 20-30 г кріп (на насіння

Кріп (на насіння

І для консервування) 10-12 г

– салат листковий 3-6 г

– салат качанний (для розсади) 1-2 г

– салат цикорний 2-2,5 г

– шпинат 25-50 г

– щавель 3-10 г

– селера (для розсади) 0,3-0,4 г


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)


НОРМИ ВИТРАТИ НАСІННЯ ПРИ ПОСІВІ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР - Рослинництво


НОРМИ ВИТРАТИ НАСІННЯ ПРИ ПОСІВІ ОВОЧЕВИХ КУЛЬТУР