СИТО

СИТО – використовують для проціджування меду, коли зливають його з медогонки в тару. Виготовляють С. різних конструкцій – з однією або двома дротяними сітками. Дві сітки встановлюють за 2 см одна від одної. Нижню сітку наглухо поміщають у бляшаний корпус, а верхню сітку – в обід, який при необхідності знімають (рис. 29). Така конструкція дозволяє знімати С. і промивати його від осілих сторонніх домішок.

Зазвичай виготовляють С. таких параметрів: верхній діаметр – 170 мм, діаметр основи – 115 мм, діаметр обода знімної сітки – 125 мм. Деталі виготовляють із білої або чорної полірованої жерсті. Величина чарунок нижньої сітки – 1,5 мм, верхньої – 3 мм.

 СИТО


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1 votes, average: 5,00 out of 5)


СИТО - Бджільництво


СИТО