СЯОЛОБУ

Сад і город (енциклопедія)

ТЕХНОЛОГІЯ ВИРОЩУВАННЯ ОКРЕМИХ

ГОРОДНІХ КУЛЬТУР

СЯОЛОБУ

В останні кілька років ця східна городня культура набула широкого розповсюдження. Сяолобу належить до родини капустяних, підвиду китайський редис. Від європейських сортів відрізняється стійкістю до високих температур, добре сприймає тривалий світловий день, не йде в стрілку при літніх посівах. Від звичного для нас редису відрізняється формою та розмірами: коренеплоди масою 200-500 г мають циліндричну й овальну форму червоного, фіолетового, білого кольору.

Сяолобу – однолітня рослина, урожай збирають залежно від сорту через 25-75 днів після посіву. Агротехніка вирощування така ж, як і в нашого редису.

Висівають китайський редис сяолобу з ранньої весни до осені, підсіваючи в міру збирання дозрілих коренеплодів. Сіяти починають тоді, коли європейський редис перебуває у фазі першого справжнього листочка.


1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2 votes, average: 3,00 out of 5)


СЯОЛОБУ - Рослинництво


СЯОЛОБУ